Om Beet Kantiner

Mat skal være til glede og energi, ikke til bekymring og dårlig samvittighet.

Det skal ikke være nødvendig å lure på hvor langt maten har reist, hvordan grønnsakene blir dyrket, eller hvordan dyrene blir behandlet.

Det skal ikke være nødvendig å lure på hva maten inneholder av hormoner, antibiotika og kunstige tilsetningsstoffer, eller om du har godt av det.

Og det skal absolutt ikke være nødvendig å avsverge hele matvaregrupper – hverken kjøtt, bakevarer eller meieriprodukter – for å leve sunt og godt.

Tvert imot: Mat skal smake godt både på tungen og samvittigheten.

Det burde være en selvfølge å behandle matvarer med respekt, ansvar og en god dose sunn fornuft. Du skal kunne forvente at de som fremstiller maten du spiser daglig tar det ansvaret alvorlig.

Når maten er fremstilt med omtanke og respekt kan du både se, lukte og smake forskjellen – og du kan føle det på kroppen når måltidet er over.

Vi i Beet har muligheten til å servere mange tusen mennesker en oppmuntring hver eneste dag.

Det er et privilegie og en tillitserklæring vi ikke tar lett på, og det er en tøff oppgave. Derfor gleder vi oss til hvert nye måltid, og hver nye mulighet til å servere deg noe godt.